GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RHODOS GOUDA

GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RHODOS GOUDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1206 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos Gouda. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 19:10 Ook deze keer netjes op tijd bezorgd. Het eten heerlijk, te veel maar de andere dag is het nog goed te eten.
15 mei 2022 om 20:24 Weer top !
14 mei 2022 om 21:57 Lekker eten en grote porties
13 mei 2022 om 19:26 Was snel bezorgd lekker warm het eten en het was weer heerlijk word denk ik wel mij favoriet met bestellen
12 mei 2022 om 22:24 Fantastische service, we vroegen naar kipgyros en dit was ook mogelijk! Top gedaan!
12 mei 2022 om 5:52 Eten was echt heerlijk. Alleen had ik smeersels er bij besteld, en daar zat geen brood of iets dergelijks bij. Moet je dit apart er bij bestellen dan? Nu smeersels.. en had er niks aan. :(
9 mei 2022 om 21:37 Heerlijk gegeten! Gebracht door een super vriendelijke bezorger. En het eten was er best snel en goed warm.
9 mei 2022 om 17:58 superlekker eten en bezorging op tijd. alleen jammer dat de bestelling (weer) niet compleet was helaas. gebeld en werd nabezorgd. Dit keer met een extra toetje ter compensatie.
9 mei 2022 om 13:37 Heerlijk en grote porties, Zeker voor herhaling vatbaar
8 mei 2022 om 20:53 Super lekker!
8 mei 2022 om 20:48 Gewoon goed eten
8 mei 2022 om 19:43 Ik vind het deze x beetje koud.jammer normaal is het echt lekker warm.En de patat was echt niet te eten taai en koud.