GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RHODOS GOUDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1618 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos Gouda. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:07 Eten was koud . Smaak was goed. Lang moeten wachten op het eten
19 feb 2024 om 20:08 Prima eten, niet hoogstaand. Erg veel. Patat goed, weinig tzatziki erg veel vlees
17 feb 2024 om 21:48 Eten was zeer slecht. Kleine gerechten en rauwe patat. Moesten zelfs na een belletje hoelaat het klaar was heel lang wachten, kapsalons leken niet eens op kapsalon
14 feb 2024 om 21:47 Jammer varkens haas erg droog
12 feb 2024 om 21:30 Zeer goed en uiterst snel bezorgd. Ik kon mij totaal niet vinden in de andere reviews misschien kwam het doordat ik op een maandag besteld heb. Maar wij hebben hier zeker van genoten ruim voldoende en heerlijk
11 feb 2024 om 10:11 Was weer zalig! Alles goed heet , ruime porties. Helaas wel het stokbrood vergeten bij de tzaziki, maar verder top!!
9 feb 2024 om 21:37 Heb er een aantal keer besteld en altijd goed . Maar vandaag was het echt slecht ,burgers heel droog ,en giros echt taai .De patat koud en slap wat ook nooit gebeurde . Heel jammer en niet de standaard die ik gewend ben .
4 feb 2024 om 23:30 Goede smaak en snel bezorgd
3 feb 2024 om 8:12 Het was koud en erg slecht zeker voor dat geld!
2 feb 2024 om 20:43 Sneller bezorgd dan verwacht. Zeer smakelijk gegeten, vooral de salade was een heerlijke verrassing. En ruime porties.
1 feb 2024 om 21:56 Zoals altijd.... Erg lekker gegeten.
28 jan 2024 om 19:13 Voor de verandering besloten we hier te bestellen,normaal Kreta uit Waddinxveen. Nou voor ons geen rhodos meer, patat was niet gaar en gyros amper tot niet gekruid. Over de hoeveelheid niet te klagen, dat was meer dan genoeg.