GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RHODOS GOUDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos Gouda. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:27 Snelle bezorging. Eten was goed warm. Lekker gegeten!
14 jun 2024 om 19:00 Niet voor herhaling vatbaar
13 jun 2024 om 21:23 Warm en lekker maar de nieuwe patat bakjes had voor mij wel in een zakje mogen blijven
9 jun 2024 om 19:12 snel bezorgd en het eten was prima!
8 jun 2024 om 20:07 Geweldig zoals altijd!
3 jun 2024 om 18:14 Hele grote bestelling geplaatst, bezorgd op de afgesproken tijd. Alles was heerlijk en we kregen er zelfs een fles wijn bij!
1 jun 2024 om 21:28 Koud vreten en je voorgerecht tzaziki zit er niet bij 6 € weggegooid... bel je naar de zaak stuur maar tikkie... nog steeds niet betaald bah nooit meer (boze klant)
30 mei 2024 om 20:53 Vriendelijk bezorgd en van een mooie kwaliteit.
29 mei 2024 om 21:48 Heerlijk eten en supersnelle bezorging!
27 mei 2024 om 23:17 We hebben ongeveer 2(!!) uur moeten wachten op de bestelling. Toen het eenmaal bezorgd was hadden we koude friet en lauw vlees. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer. Echt zonde van je geld!
24 mei 2024 om 19:51 Was echt top. Snel eten gekregen en waanzinnig lekker!!
23 mei 2024 om 18:52 Snel klaar en smakelijk gegeten! Vriendelijke man gaf me nog een extra pita, want die kwamen net vers uit de oven