GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RHODOS GOUDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos Gouda. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 13:47 We betreuren dat de bestelling een uur later pas eindelijk kwam. En ze hebben de pitabroodjes vergeten. Ook misten we de ouzo drankjes wat normaal altijd erbij werd bezorgd. Het was een hoog bedrag en dan mag de klant wel goed behandeld worden.
23 sep 2022 om 19:40 Jammer dat er zo weinnig tzatziki bij zit als gerecht . En eten te lauw naar koud . Niet gewend . Heel jammer
19 sep 2022 om 21:18 Het eten was niet al te warm
18 sep 2022 om 20:48 denk door drukte maat was niet zo als anders, geen dressing op salade, de feta, weinig honing en viel uit elkaar....normaal altijd dikke 5*, vandaag echt minder. giros was wel prima maar ook minder ui....volgende keer svp ieys meer aandacht, dan 5*
18 sep 2022 om 8:04 Tijd klopte niet met de bezorgtijd van thuis bezorgen zat een verschil in van 45 minuten
17 sep 2022 om 19:35 Top!
16 sep 2022 om 18:43 Eten was prima, bezorging eveneens ! Toen bleek, dat er iets niet geleverd was, werd dat zeer correct opgelost.
15 sep 2022 om 19:44 Ik vond mixed grill nu iets minder en de koolsalade was beetje zuur en wat ik ook minder vind dat je geen knoflook saus meer kan bestellen
14 sep 2022 om 19:54 Lekker eten, goed warm ook. De bezorger stond precies op de afgesproken tijd voor de deur.
10 sep 2022 om 20:27 In de middag op tijd besteld voor 18uur, stond om klokslag 18uur voor de deur. Heel fijn! Eten was heel goed.
9 sep 2022 om 19:48 Zeer mooi op tijd geleverd en de maaltijd was van goede klasse
5 sep 2022 om 19:17 2,5 uur moeten wachten. Niet alles geleverd. 20 minuten moeten bellen voordat iemand opnam. Daarna wel binnen 20 nageleverd. Het kan dus wel. Kwaliteit 1e bestelling matig, koud, slappe vette patat, bedorven salade. Nalevering was prima.